... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای آگاهی دوستان و شما دوست عزیز عرض می کنم... و تماما عین حقیقت...
برای شرکت در مسابقه گیگا بایت بنده دنبال خرید رم با چیپ خوب بودم که در بین رمهای موجود تنها بالیستیکس تریسر 1066 این چیپ رو داشت...
متاسفانه در هنگام خرید این ماژول رم در بازار موجود نبود. پسر خاله بنده هم که قرار شد از تهران تهیه کنن که ایشون هم نتونستن پیدا کنن...
به ناچار از رایان صبا و جناب هاشمی خرید رو انجام دادن...!!
و ادامه ماجرا و پیش امد های ما بقی که من در عرض 2روز مرجوع کردم... ولی الان 10 روزی هست که از رمها خبری نیست...
اما در مورد رمها...
پس از ارجاع قبول نکردن که رمهای ارسالی مشکل داره و تعویض نکردن رفت گارانتی...
تا همین اواخر که دائما تماس داشتم باهاشون که جویای رمها بشم اعلام می کردن رمها رفته گارانتی فردا میاد... فرداش که زنگ می زدم می گفت پس فردا...!!!
تا این که چند روز پیش با جناب حسینی مشورت کردیم قرار بر این شد که رمها رو بگیرم برسونم دست ایشون...
طی تماسی که با رایان صبا داشتم اعلام کردن رمها گارانتی هست و پیش اونا نیست...
مطرح کردم که بیام قبض رو بگیرم گفتن باید شخصا مراجعه کنن...
نکته جالب!! بعد از پا فشاری های بنده اعلام کردن که 10 تومن دیگه بفرستم! رمهای معیوب رو بر می دارن و به جای تریسر یک ماژول بالیستیکس 1066 تحویل می دن...!! قابل ذکر هست که ماژول 45 تومنی رو به قیمت 80 می خواستن بدن.....!!!!
بهر حال دیروز اعلام کردن رمها گارانتی آلبالو هست و البالو جوابگو نیست... تماس گرفتم با البالو گفتن اصلا رایان صبا رمی به ما تحویل ندادن....!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره تماس گرفتم با رایان صبا گفتن که نه... اشتباه شده رفته ایستا...!!!
با ایستا تماس گرفتم... اصلا تحویل که نگرفتن کم مونده بود دعوا کنیم پشت تلفن... کروشیال مو جود ندارن به جاش کینگستون می دن...
صحبت پول شد... مطرح کردم چند درصد کم کنید پول بنده رو بدید که بعد از کلی دلیل اوردن گفتن ما نمی تونیم... باید تا هفته بعد صبر کنی...
با رایان صبا هم که حرف زدم جوابی نداشتن و اعلام کردن که تنها راهش اینه که من 10ت دیگه بریزم...
این کار جز چاپیدن نیست...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Bookmarks